93 871 87 33 de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 21 h. i dissabtes de 10 a 13 h. info@autoescolaandreu.cat

Qui som?

Classes de teòrica

Aula amb ordinadors que et permetran fer tests amb les preguntes oficials i continuar aprenent fora de l’horari teòric si voleu treballar a casa, també tindreu a la vostra disposició una aplicació de mòbil amb tests per fer-los a qualsevol lloc. Seguiment on-line pels professors dels teus resultats i aclariment de dubtes.

Classes de pràctica

Tenim els millors professionals per les teves classes de circulació de cotxe, moto i ciclomotor. Amb uns preus adaptats a les teves necessitats i amb uns professionals que faran el teu seguiment i que treballaran amb ganes i força per aconseguir el teu aprovat.

Blog

En el nostre blog podràs veure els nostres articles que t’ajudaran a aprendre noves tècniques per aconseguir el teu aprovat, a on tindràs informacions actuals sobre les normatives de trànsit i a on podràs opinar i compartir les teves experiències amb els teus companys d’autoescola, volem estar més aprop teu!

Contacte

Contacte amb nosaltres i et podrem informar de manera personalitzada a les nostres oficines, per telèfon, mitjançant el nostre butlletí electrònic o mitjançant el correu electrònic. Utilitza la manera que et vagi millor, estem a la teva disposició!

Qui som?

Autoescola Andreu Cat a la població de La Garriga. Tenim gran varietat de serveis, vine a veure’ns i pregunta per les nostres ofertes, no et penediràs!!
Som una autoescola situada a La Garriga on podreu trobar grans professionals disposats a ajudar-te a aconseguir el teu aprovat.

  • Professionals 100%
  • Volem el teu aprovat! 100%
  • Horaris a la teva mida! 100%
  • Preus adaptats a les teves necessitats! 100%

Molts serveis a la teva disposició !

Disposem d’un ampli ventall d’hores perquè pugueu assistir a les classes teòriques:

Matí: 10 h a 11 h Tarda: 16 h a 17 h Vespre: 20 h a 21 h Dissabtes fem intensiu de 10 h a 13 h.

A més a més, disposeu d’una aula amb ordinadors que us permetran fer tests amb les preguntes oficials i continuar aprenent fora de l’horari teòric si voleu treballar a casa, també tindreu a la vostra disposició una aplicació de mòbil amb tests per fer-los a qualsevol lloc. Seguiment on-line pels professors dels teus resultats i aclariment de dubtes.

També et donem facilitats en els horaris de pràctiques de conducció:

De dilluns a divendres de 7 a 21 hores i dissabtes de 7 a 13 hores.

No ho dubtis més i vine a veure’ns i preguntar preus, treballarem de valent perquè, junts, aconseguim l’aprovat que tant desitges.

Contacta amb nosaltres!

Administració i Personal Directiu:

Remei Franco Miró

Remei Franco Miró

Administració

Andreu Crego Guerrero

Andreu Crego Guerrero

Director

Personal Docent

Andreu Crego Guerrrero

Andreu Crego Guerrrero

Docent

Dani Ponce Mena

Dani Ponce Mena

Docent

Sergi Casabayó Vila

Sergi Casabayó Vila

Docent

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTERS!

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTERS!

Mantén-te informat de totes les novetats, ofertes i notícies d'Autoescola Andreu Cat. Autoescola Andreucat a la població de La Garriga. Tenim gran varietat de serveis, vine a veure'ns i pregunta per les nostres ofertes, no t'en penediràs! Som una autoescola situada a La Garriga on podreu trobar grans professionals disposats a ajudar a aconseguir el teu aprovat.

T'has subscrit de manera correcte.