93 871 87 33 de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 21 h. i dissabtes de 10 a 13 h. info@autoescolaandreu.cat

Avís legal

En compliment amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de Juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic s’exposa les dades identificatives dels responsables d’aquesta web:

AUTOESCOLA ANDREU CAT

Andreu Crego Guerrero

CIF: 52174857R

Calàbria, 68

08530-La Garriga (Barcelona)

info@autoescolaandreu.cat

Telèfon: 938718733

Propietat intelectual i industrial

Els continguts i els diferent elements que apareixen en aquest lloc web són de titularitat exclusiva d’AUTOESCOLA ANDREU CAT , excepte en el cas que s’indiqui expressament el contrari. Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió, radio fusió o similar, total o parcial de la informació, independentment de la finalitat i el mitjà que s’utilitzi per aconseguir-ho, del contingut del web sense autorització expressa i per escrit d’AUTOESCOLA ANDREU CAT.

Responsabilitat per links externs

Les pàgines d’Internet de www.autoescolaandreu.cat poden tenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Per això, aquesta no podrà assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. La funció dels enllaços d’aquest web és exclusivament la d’informar l’usuari per completar el seu contingut, per la qual cosa, AUTOESCOLA ANDREU CAT  no es responsabilitza de les errades en els enllaços o del contingut de les altres pàgines web amb les quals es pot enllaçar.

Continguts

AUTOESCOLA ANDREU CAT no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a www.autoescolaandreu.cat o els seus derivats.

Protecció de dades personals

AUTOESCOLA ANDREU CAT es mostra compromesa amb la preservació de la privacitat dels seus usuaris o visitants, mantenint la confidencialitat de les seves dades. Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, s’informa a l’usuari que les seves dades podran ser incorporades a una base de dades d’AUTOESCOLA ANDREU CAT amb la finalitat de complir el seu fi social. L’usuari autoritza a AUTOESCOLA ANDREU CAT a utilitzar les seves dades personals amb funcions informatives i comercials, i pot enviar informacions publicitàries relacionades amb els productes i serveis. Les dades aportades voluntàriament per l’usuari podran cedir-se a altres societats del grup. En tot cas, l’usuari tindrà dret a accedir, oposar-se, rectificar i/o cancel·lar les seves dades dirigint-se correu postal indicant “Protecció de dades” a: AUTOESCOLA ANDREU CAT Carrer Calàbria, 68, 08530-La Garriga (Barcelona) o al correu electrònic info@autoescolaandreu.cat.

Llei i jurisdicció aplicacables

Aquestes condicions es regiran per la normativa espanyola. Les qüestions que es suscitin sobre la seva interpretació, aplicació i compliment, així com les reclamacions que puguin derivar-se del seu ús, es coneixeran als jutjats de Granollers.

Agencia Española de Protección de Datos

El responsable del fitxer de dades és Andreu Crego Guerrero CIF: 52174857R Carrer Calàbria, 68 08530-La Garrriga (Barcelona) , inscrit com a tal a l’Agència española de Protección de Datos. Les seves dades de registre són absolutament confidencials i estan emparats per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre. Vostè pot comprovar-ho accedint a la pàgina : Agencia Española de Protección de datos. Pot escriure el DNI 52174857R i comprovar la titularitat de la declaració d’ús de llistes de dades personals a nom d’Andreu Crego Guerrero, responsable de la llista de dades d’AUTOESCOLA ANDREU CAT www.autoescolaandreu.cat.

AUTOESCOLA ANDREU CAT està inscrita amb el número  52174857R0312016115405 al registre de l’ Agencia Española de Protección de datos.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la seva experiència. Anem a suposar que està d’acord amb això però vostè pot optar per no acceptar-ho si ho desitja.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTERS!

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTERS!

Mantén-te informat de totes les novetats, ofertes i notícies d'Autoescola Andreu Cat. Autoescola Andreucat a la població de La Garriga. Tenim gran varietat de serveis, vine a veure'ns i pregunta per les nostres ofertes, no t'en penediràs! Som una autoescola situada a La Garriga on podreu trobar grans professionals disposats a ajudar a aconseguir el teu aprovat.

T'has subscrit de manera correcte.