93 871 87 33 de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 21 h. i dissabtes de 10 a 13 h. info@autoescolaandreu.cat

A França utilitzaran drons amb l’objectiu de disminuir la mortalitat en la carretera. L’objectiu? Detectar als conductors que mostrin conductes de risc, tal com ha anunciat Manuel Valls, el primer ministre francès, durant un comitè interministerial de seguretat viària:

Les carreteres de França no poden ser un cementiri.

Valls va anunciar que l’executiu francès invertirà en seguretat viària per evitar la creixent mortalitat al país. El seu objectiu és que abans de 2020, els morts en accidents de trànsit siguin menys de 2.000 a l’any, enfront dels 3.384 que es van registrar l’any passat.

Durant el mes de juliol, a França es va registrar un augment del 19,2% en la mortalitat en accidents de tràfic pel que fa al mateix mes de l’any anterior. En total, 360 persones van morir en les carreteres franceses durant aquest mes.

Motos

L’executiu francès també centrarà els seus esforços en la conducció de motocicletes. Exigirà que es practiqui un control tècnic als vehicles de dues rodes que canviïn de mà i, a més, farà obligatori l’ús de guants homologats.

Radars

També s’incrementarà al país el nombre de radars fixos. Actualment, existeixen 4.200 i es preveu que hi hagi 4.700 en 2018. El nombre de radars mòbils s’augmentarà fins als 205 a la fi de 2016.
I no només això. El govern francès també instal·larà falsos radars que, segons Valls, “permetran multiplicar per quatre les zones de seguretat”.

Altres mesures

S’incrementaran els controls de saliva per detectar el consum d’estupefaents i les empreses seran obligades a revelar la identitat d’empleats que cometin infraccions amb vehicles del treball.