93 871 87 33 de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 21 h. i dissabtes de 10 a 13 h. info@autoescolaandreu.cat

Segur que has sentit parlar sobre les jaquetes airbag de seguretat per a la Moto, una expressió que defineix alguna cosa que està fent furor avui en dia, entre tots aquells que gaudeixen de passejar, anar a treballar o simplement caminar en moto. Doncs sí, són les noves Jaquetes de moto que es converteixen en tota una opció de seguretat que et permetrà gaudir al màxim de la teva moto amb aquesta sensació que dóna el saber que estàs protegit al màxim.

Les jaquetes de moto amb coixí de seguretat segur que et fan pensar en la seguretat que durant molt temps has tingut tu i milions de persones en els seus cotxes. Gens menys que la millor tecnologia de protecció plenament comprovada, ara integrada en la jaqueta de moto que usaràs en conduir i que molts uns altres ja estan utilitzant i aprofitant els avantatges que les mateixes proveeixen. Tota una innovació en la seguretat en conduir moto són aquestes jaquetes airbag de seguretat de moto compostes amb prou feines amb un cordó d’activació i una bombona amb C02.

En un món on els riscos de conduir amb moto van en descens, però no per això són inexistents, gens millor que fer-se d’una alternativa que et permeti, si el cas es donés, protegir-te de lesions en les costelles, coll, clavícula i columna que són les més habituals per als conductors que es veuen davant una col·lisió. Les jaquetes de moto amb coixí de seguretat pot dir-se, et permeten reduir el perill perquè mitjançant amb prou feines un mecanisme que s’ancora en la moto i la bombona amb C02 que al moment d’una col·lisió s’infla automàticament en amb prou feines uns segons i protegeix al cos de la intensitat en les lesions que a causa de la velocitat amb què es pot sortir expulsat de la moto poden ser molt greus.
Cada dia més persones estan aprofitant comprar jaquetes de moto amb airbag per a protegir-se mentre condueixen la seva moto per la ciutat o en la carretera, perquè tu també pots aprofitar la comoditat de transportar-te amb moto a les teves activitats diàries o bé apassionar-te per la conducció de moto per anar de passeig o per fer esport, reduint amb aquestes jaquetes les possibilitats de lesionar-te. Però també fent-te d’un detall a la moda que en aquest cas, no solament et proveeix seguretat i comoditat sinó també molt estil t’has decidit per una moto? Decideix-te també per una jaqueta de moto amb coixí de seguretat i sal a conquistar el món sense temor algun.