93 871 87 33 de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 21 h. i dissabtes de 10 a 13 h. info@autoescolaandreu.cat
Classes de teòrica

Disposem d’una aula amb ordinadors que us permetran fer tests amb les preguntes oficials i continuar aprenent fora de l’horari teòric si voleu treballar a casa, també tindreu a la vostra disposició una aplicació de mòbil amb tests per fer-los a qualsevol lloc. Seguiment on-line pels professors dels teus resultats i aclariment de dubtes.

Tenim un horari adaptat: De dilluns a divendres de 10 a 11, de 16 h a 17 h i de  20 h a 21 h.

Dissabtes fem intensiu de 10 h a 13 h.

Habilita la conducció per la via pública de:

Vehicles de dues o tres rodes i quadricicles de motor fins a 3500Kg de mma (Massa màxima autoritzada).
Automòbils la m.m.a. no excedeixi de 3500Kg i el nombre de seients, inclòs el del conductor, no excedeixi de 9. Podran dur enganxat un remolc la MMA no superior a 750 kg. sempre que la m.m.a. del conjunt no excedeixi els 4250kg
Conjunt de vehicles acoblats, compostos per un automòbil dels que autoritza a conduir el permís de la classe B i un remolc (superior a 750 kg de MMA) sempre que:
-La m.m.a. del conjunt no excedeixi els 4250kg
-La m.m.a. del remolc no sigui superior a la massa en buit (tara) del vehicle a què està acoblat.
Les persones que estiguin en possessió del permís de la classe B en vigor, amb una antiguitat superior a 3 anys (segons BOE 138 article 5 punt 7), podran conduir (a Espanya) les motocicletes que autoritza el permís de la classe A1.

Cliclomotor AM  (informació i preus)

El permís de ciclomotor es diu ‘Permís AM’ i l’edat mínima per treure-li-ho és de 15 anys. Aquesta llicència autoritza a conduir vehicles de fins a 50 cc de cilindrada.

Conduir un ciclomotor és la manera més eficaç i ràpida de desplaçar-se per la ciutat. Amb aquest carnet AM podràs gaudir de la conducció de ciclomotors de dues o tres rodes i de quadricicles lleugers.

REQUISITS:
L’edat mínima per treure’s el permís de ciclomotor és de 15 anys. Per poder portar passatgers en el ciclomotor s’ha de tenir més de 18 anys.
No estar privat del dret a conduir vehicles a motor i ciclomotors, ni sotmès a intervenció o suspensió del que es posseeixi.
Certificat mèdic expedit per centre de reconeixement de conductors autoritzat.
Per poder obtenir el permís AM cal tenir Residència a Espanya.

Carnet A1  (més informació i preus)

El carnet de A1 es pot obtenir a partir dels 16 anys. Els conductors amb més de 3 anys d’antiguitat en el carnet de cotxe poden conduir motos de fins a 125cc sense necessitat de treure’s aquest permís (estan exempts).

Els que no tinguin l’antiguitat de 3 anys del permís de la classe B, tinguin més de 16 anys i vulguin treure’s el permís A1han de superar els següents exàmens:

1- Examen Teòric Comú: És el mateix examen teòric que has de fer si vols treure’t el carnet de cotxe. Els que ja hagin superat aquest examen per tenir el carnet de cotxe estan exempts de tornar a fer aquest examen.
2- Examen Teòric Específic de Moto: És un examen teòric sobre continguts específics de la conducció de moto.
3- Examen Pràctic de Maniobres en Circuit Tancat: És un examen que es fa en un circuit de les pistes de la Direcció general de trànsit. Consisteix bàsicament a demostrar que saps manejar la moto: fer girs tancats, accelerar i frenar, fer girs a velocitat mitjana i esquivar un obstacle.
Examen Pràctic de Circulació en Tràfic Real: És com l’examen pràctic de cotxe però l’alumne va en una moto de 125cc. L’examinador va darrere de l’alumne en un cotxe d’autoescola.

Carnet A2  (més informació i preus)

El carnet de A2 es pot obtenir a partir dels 18 anys. Aquest carnet et permet conduir motos de fins a 47 C.V. de potència màxima, això equival a motos d’uns 500cc/600cc.

Per treure’t el carnet A2 has de fer els següents exàmens:

1- Examen Teòric Comú: És el mateix examen teòric que has de fer si vols treure’t el carnet de cotxe. Els que ja hagin superat aquest examen per tenir el carnet de cotxe o el carnet A1 estan exempts de tornar a fer aquest examen.
2- Examen Teòric Específic de Moto: És un examen teòric sobre continguts específics de la conducció de moto. Els que ja han superat aquest examen en treure’s el carnet A1 estan exempts de tornar a fer aquest examen.
3- Examen Pràctic de Maniobres en Circuit Tancat: És un examen que es fa en un circuit de les pistes de la Direcció general de trànsit. Consisteix bàsicament a demostrar que saps manejar la moto: fer girs tancats, accelerar i frenar, fer girs a velocitat mitjana i esquivar un obstacle. Els alumnes amb dos anys d’antiguitat del permís A1 estan exempts de fer aquesta prova.
Examen Pràctic de Circulació en Tràfic Real: És com l’examen pràctic de cotxe però l’alumne va en una moto de 250cc. L’examinador va darrere de l’alumne en un cotxe de l’autoescola donant les indicacions oportunes a l’alumne a través d’un intercomunicador.

Carnet A  (Properament)  (demana informació)

Per obtenir el carnet és necessari tenir dos anys d’antiguitat en el permís de la classe A2. Aquest carnet et permet conduir motos de qualsevol potència i cilindrada.

Per treure’t el carnet A has de fer els següents passos:

1- Tenir complerts els dos anys d’antiguitat del carnet A2. Fins que no es té aquesta antiguitat no es pot fer gens.
2- Realitzar un curs oficial de formació especifico per a motos de grans cilindrades en una autoescola homologada. La nostra autoescola aquesta homologada per impartir aquests cursos i per a això comptem amb professors especialitzats i les motos adequades.
3- El curs té una durada de 9 hores amb les següents parts: 3 hores de classes teòriques, 4 hores de classes pràctiques en un circuit tancat i 2 hores de classes pràctiques en vies obertes al tràfic.
4- Una vegada finalitzat el curs, l’autoescola expedeix un certificat de realització i aprofitament del mateix que permet que la DGT expedeixi el carnet A corresponent. Per tant NO és necessari realitzar cap examen, n’hi ha prou amb completar el curs.

Permis C,  (demana informació)

Què puc portar?

El permís de la classe C habilita a conduir camions de qualsevol MMA, a més, podreu portar un remolc de 750

Què cal fer per obtenir el permís C?

El carnet C es pot obtenir a partir dels 21 anys. Els que vulguin obtenir el permís C han de superar els següents exàmens:

• 1. Examen Teòric Específic de Camió
• 2. Examen Pràctic de Maniobres en Circuit Tancat
• 3. Examen Pràctic de Circulació en Trànsit Real

RECORDEU:

Des de l’11 de setembre de 2009, a més de tenir el permís de conducció de camió és necessari obtenir el CAP (Certificat d’Aptitud Professional) per poder treballar com a conductor professional de transport de mercaderies. Consulta a la nostra web tot el que necessites saber sobre el CAP.

Permís D (demana informació)

Què puc portar?

El permís de la classe D habilita a conduir vehicles de passatgers de qualsevol MMA i més de 9 places, podrà portar un remolc de 750

En autoescoles L’Asfalt utilitzem les mateixes zones de pistes utilitzat per l’alumne el dia de l’examen, de manera que les pràctiques i la prova de l’examen són el més semblant possible.

Què cal fer per obtenir el permís D?

El carnet D es pot obtenir a partir dels 24 anys. Els que vulguin obtenir el permís D han de superar els següents exàmens:

• 1. Examen Teòric Específic d’Autobús
• 2. Examen Pràctic de Maniobres en Circuit Tancat
• 3. Examen Pràctic de Circulació en Trànsit Reial

RECORDEU:

Des del 11 de setembre de 2008, a més de tenir el permís de conducció d’autobús és necessari obtenir el CAP (Certificat d’Aptitud Professional) per poder treballar com a conductor professional de transport de viatgers. Consulta a la nostra web tot el que necessites saber sobre el CAP.

PERMÍS “E” PER A COTXE  (demana informació)

Segons la nova normativa tenim dues opcions, si només volem portar un conjunt de vehicles que no pesi més de 4250Kg de MMA ho podrem fer amb el permís B i una autorització (cal fer examen pràctic de pistes i de circulació).En canvi,si volem portar remolcs de més pes haurem d’obtenir el permís E”, en què haurem de fer 3 proves, teòrica,pràctica de pistes i de circulació en vies obertes al trànsit.

PERMÍS E” PER CAMIÓ (TRAILER)

En obtenir el permís C + E podrem conduir qualsevol conjunt de vehicles que compongui un camió més unremolc.Haurem de realitzar 3 proves, teòrica específica, pràctica en circuit tancat i pràctica en vies obertes al trànsit.

Accedeix al portal de l’alumne:

Xarxes socials:

Segueix-nos a:

Categories

Inscriu-te al Newsletters

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTERS!

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTERS!

Mantén-te informat de totes les novetats, ofertes i notícies d'Autoescola Andreu Cat. Autoescola Andreucat a la població de La Garriga. Tenim gran varietat de serveis, vine a veure'ns i pregunta per les nostres ofertes, no t'en penediràs! Som una autoescola situada a La Garriga on podreu trobar grans professionals disposats a ajudar a aconseguir el teu aprovat.

T'has subscrit de manera correcte.